Privacy- en cookie statement

Privacy statement Rond Marken

Rond Marken wil u via de privacy statement informeren over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens en hoe wij deze verwerken.

Verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Met persoonsgegevens bedoelen wij alle gegevens die informatie weergeven over een identificeerbaar natuurlijk persoon. Het delen van uw persoonsgegevens met ons is niet verplicht. Wilt u echter gebruik maken van onze diensten, dan vragen wij u wel om persoonsgegevens met ons te delen die noodzakelijk zijn om deze uit te kunnen voeren. Zonder uw gegevens zijn wij namelijk niet in staat om onze diensten te realiseren.

Volgens de bepalingen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zijn wij zodra u persoonsgegevens met ons deelt de verwerkingsverantwoordelijke. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn dat uw persoonsgegevens, in overeenstemming met de AVG, op een behoorlijke en zorgvuldige wijze door ons verwerkt zullen worden. Als organisatie moeten wij kunnen verantwoorden waarom wij bepaalde persoonsgegevens nodig hebben voor de verwerking, met welk doel wij dit doen en op welke manier dit gebeurd.

Bij Rond Marken gebruiken wij alleen een naam, een telefoonnummer en een e-mailadres om de dienst te kunnen verlenen. Dit doet u door het invullen van het contactformulier.

Cookies en uw persoonsgegevens

Om onze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden geplaatst op uw harde schijf zodra uw onze website bezoekt. In deze cookies wordt informatie opgeslagen over uw websitebezoek. Door het gebruik van cookies kan onze website u herkennen bij een volgend bezoek. Deze cookies bewaren geen persoonlijke informatie en zijn dus niet aan een identificeerbaar natuurlijk persoon te koppelen.

Wij maken gebruik van functionele, analyse en marketing cookies. Voor meer informatie willen wij u graag doorverwijzen naar onze cookiestatement.

 

Het delen van uw persoonsgegevens met derden

Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden, tenzij wij wettelijk worden verplicht om dit te doen.

 

Beveiliging en bewaartermijn van uw persoonsgegevens

Rond Marken heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies van uw persoonsgegevens of onrechtmatige verwerkingen tegen te gaan. Zo worden de contactformulieren via een beveiligde verbinding verzonden en kunnen alleen geautoriseerde medewerkers bij uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de verwerking opgeslagen of wettelijk is bepaald. Het contactformulier met uw persoonsgegevens wordt daarom binnen één maand na de afwikkeling daarvan bewaart, tenzij naar aanleiding hiervan een uitvoeringsovereenkomst wordt gesloten.

Rechten

U heeft op basis van de AVG een aantal rechten waarop u zich kunt beroepen bij de verwerking van uw persoonsgegevens. Zo heeft u het recht om de persoonsgegevens die wij van u verwerken in te zien, te wijzigen, door te geven of te verwijderen, mits dit niet in strijd is met de geldende wet- en regelgeving. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u een schriftelijk verzoek aan ons doen. Wij zullen u dan in een redelijk termijn laten weten of wij aan u verzoek kunnen voldoen. Bij eventuele wijzigingen/verwijderingen zullen wij u binnen een redelijk termijn laten weten wanneer wij aan u verzoek hebben voldaan.

 

Klachten

Mocht u een klacht hebben en daar met Rond Marken niet uit kunnen komen, dan kunt u contact opnemen met [AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS?].

 

Wijzigingen in de privacystatement

Onze privacystatement is onderhevig aan wijzigingen. Dit betekent dat wij onze privacystatement kunnen wijzigingen zodat deze actueel blijft aan de geldende wet- en regelgeving. Controleer daarom regelmatig onze website voor een update.

 

Cookie statement Rond Marken

 

Wat is een cookie?

Voor onze website maken wij gebruik van zogeheten cookies. Een cookie een simpel klein bestand dat met pagina’s van onze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. De informatie die wordt opgeslagen kan bij uw volgende bezoek weer naar onze servers worden teruggestuurd.  

 

Cookies op onze website

Op onze website wordt er gebruik gemaakt van de volgende cookies:

  • Functionele cookies die essentieel zijn voor een goed werkende website. Wij hebben deze cookies onder andere nodig voor uw keuze bij het vastleggen van uw voorkeur welke cookies u mee akkoord gaat. In andere woorden welke cookies u wel of niet zou willen gebruiken. Hierbij worden geen persoonsgegevens vastgelegd.
  • Analyse cookies gebruiken wij om informatie over het gebruik van onze website te kunnen verzamelen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het aantal bezoekers wat onze website bezoekt. Ook hierbij worden er geen persoonsgegevens vastgelegd.  
  • Marketing cookies welke wij nodig hebben om het klik en surfgedrag mee te kunnen monitoren en vast te leggen voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven, Adwords en remarketing acties. Hierbij worden alleen persoonsgegevens vastgelegd wanneer u die zelf invult. Deze gegevens worden bewaard tot u een verzoek tot uitschrijving doet via de nieuwsbrief.  

 

Bewaartermijnen

De gegevens die met de cookies die wij gebruiken, worden maximaal zes maanden bewaart. Daarna worden deze gegevens verwijdert.  

 

Rechten

U heeft op basis van de AVG een aantal rechten waarop u zich kunt beroepen bij de verwerking van uw persoonsgegevens. Zo heeft u het recht om de persoonsgegevens die wij van u verwerken in te zien, te wijzigen, door te geven of te verwijderen, mits dit niet in strijd is met de geldende wet- en regelgeving. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser. Mocht u gebruik willen maken van één van deze rechten, dan kunt u een schriftelijk verzoek aan ons doen. Wij zullen u dan in een redelijk termijn laten weten of wij aan u verzoek kunnen voldoen. Bij eventuele wijzigingen/verwijderingen zullen wij u binnen een redelijk termijn laten weten wanneer wij aan u verzoek hebben voldaan.

 

Het verwijderen van cookies

Voor meer informatie over het verwijderen of het in- en uitschakelen van cookies, kunt u kijken in de instructies en/of met hulp van de help-functie in uw browser.

Meer informatie over cookies

Voor meer informatie over cookies en het gebruik hiervan, willen wij u graag doorverwijzen naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens, de in Nederland bevoegde toezichthoudende instantie.

Klachten

Mocht u een klacht hebben en daar met Rond Marken niet uit kunnen komen, dan kunt u contact opnemen met [AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS?].

 

Wijzigingen in de cookiestatement

Onze cookiestatement is onderhevig aan wijzigingen. Dit betekent dat wij onze cookiestatement kunnen wijzigingen zodat deze actueel blijft aan de geldende wet- en regelgeving. Controleer daarom regelmatig onze website voor een update.