Rondleidingen

Diverse gidsen kunnen uw rondwandeling verzorgen. Afhankelijk van de beschikbaarheid, speciale onderwerpen of voorkeur staat er iemand op de afgesproken plaats de groep op te wachten. Alle gidsen hebben veel interesse in cultuur, historie en traditie en vertellen er graag over. Met hun kennis, achtergrond, levenservaring en belangstelling voor mensen zijn alle ingrediënten aanwezig om uw bezoek aan Marken een echte belevenis te laten worden.

Rondleiding Quest

Soms worden de werkzaamheden van de gidsen uitgebreid met figureren in films, meewerken aan documentaires of het geven van interviews. Eén van de gidsen was door de NOB bij het bezoek van Koningin Beatrix op Koninginnedag 1997 uitgenodigd als gastcommentator. Een andere gids heeft haar beste beentje voorgezet in een promotiefilm voor de KLM.

Allemaal hebben we veel plezier met het rondleiden van binnen- en buitenlandse groepen op Marken. We weten niet altijd vooraf wat de verwachtingen van de gasten zijn. Het is dus elke keer weer een uitdaging het verhaal op een voor iedereen aansprekende en interessante manier te vertellen.